wielki apartament szefa technoidu,moje masyznki,pięknie go urzadzają,więc tak jest to skromny pokoik oto opis: Na środku wielkie łóżku,obok łóżka jaccuzi z lewej strony ejst wejscie,do lazienki,ściany są pomalwoane złotą farbą,moje roboty pilnują,drzwi,na których jest skaner DNA i tlyko,osoby,którym pozwolę [dodam ich DNa do skanera] mogą wejsć,oczywiscie,wszedzie,są porozstawiane rośliny,oraz jest mała,kuchenka,w której gospodaruje jeden z moich robotow z okna,mam niezły widok,jest tez,moj pokój do rorywki,jest tam wielki telewizor,komputer,oraz komunikator,w razie potrzeby wezwania mnie do firmy,jest obok,też mała,sala treningowa,o to opis mojego skromnego pokoiku
Zbanowany
Pukam do drzwi
kaze,robotwi,otworzyć i wtedy,zapraszam Cię do kuchni na posiłek
Zbanowany
wchodzę ten ostatni test był porażką ten robot wiesz?
niedługo,będzie,nowa seria,ale wiesz pamietaj,one nie mają,fluxa,a Ty gdy z oddecha wywaliłeś to nie miał szans by przeżyć-mowi do testera a do sekretarki-hejka słoneczko xD
Zbanowany
no ale ten robot chyba kogoś mi przypominał Tie xD.
Siemka Tia
hęęęęę? co ja? Ja jestem tu. I nie porównuj mnie do jakiegoś rozwalonego robota czyli teraz już kupy złomu.
POdchodzę do Clouda i chwytam mocno za kołnierz.
Ka-Pe-Wu? xD
Brak sygnatury tej ślicznej dziewczyny
jest spowodowany lenistwem aczkolwiek
mówi, że kiedyś ją zrobi i
pozdrawia wszytskich bez wyjątków.
xDDDDDDD
Zbanowany
ok ok tylko Schobu zrobił robota na wygląd twój i ja mu nie chcąco rozwaliłem głowe xD
sekretara,pamiętaj,kawa ma być dostarczona do mojego gabinetu jutro o 18.20 dobra? -pyta sekretare
Zbanowany
Tia dobra dobra napewno tylko zrobił większe....no.....balony xD niż twoje puścisz mnie ??
jasne szefuńciu xDD
To niby robot miał rozmiar D?! Osz ty...beszczel!
Kopię Clouda w kroczę mocno kolankiem i go puszczam.
Ostatnio edytowany przez Tia (2008-11-07 20:51:51)
Brak sygnatury tej ślicznej dziewczyny
jest spowodowany lenistwem aczkolwiek
mówi, że kiedyś ją zrobi i
pozdrawia wszytskich bez wyjątków.
xDDDDDDD
i pamiętaj,ma być z mlekiem -wytyka jej język-Cloud nastepny robot tobie głowę odstrzeli,gwranatuję Ci to -wyszczerz
Zbanowany
Ten robot będzie złomem ale nie rób podobizny Tiji bo trochę trudno mi ją rozwalać xD
Upadam na zięmię i zamilkłem po uderzeniu w krocze było tylko słychać jęk...
Ostatnio edytowany przez Cloud (2008-11-07 20:54:03)